Referenties

Tevreden klanten, daar doen we het voor.

Energy Services regelt uw energiezaken en verlaagt uw energiekosten door energie inkoop, verbruiksreductie en financieel beheer.

ENGIE heeft bij meerdere klanten de Energy Navigator succesvol ingezet bij haar klanten bij onder andere tenders, energieadvies trajecten en energieprestatiecontracten (al dan niet gecombineerd met een onderhoudscontract).

“De Energy Navigator is een geweldig middel om met weinig inspanning het energiebesparingspotentieel in kaart te brengen.” René Pruijssers, Directeur bij Fudura

Achmea heeft volgens MJA-3 de verplichting jaarlijks 2% energie te besparen. De Energy Navigator is gebruikt om het besparingspotentieel inzichtelijk te maken inclusief energiebesparende maatregelen.

ING heeft volgens MJA-3 de verplichting jaarlijks 2% energie te besparen. De Energy Navigator is gebruikt om het besparingspotentieel inzichtelijk te maken inclusief energiebesparende maatregelen, onder andere resulterend in een besparing van 15% op gas bij een van de panden.

SRE is een investeerder in commercieel vastgoed en wil haar panden continu optimaliseren voor haar huurders om zodoende de servicekosten op een laag peil te houden. De Energy Navigator is ingezet om inzichtelijk te maken hoe panden werkelijk presteren en hoe vervolgens te komen tot energiebesparing.

Bouwinvest is een gespecialiseerde vermogensbeheerder in vastgoed. Onderdeel van haar duurzaamheidsstrategie is om niet alleen de gebouwen in de portefeuille te verduurzamen maar ook de keten daaromheen. Bouwinvest is gestart met de Energy Navigator om de energieprestatie in panden te meten en verifiëren op onafhankelijke wijze.