Nieuws 07-02-2019

Nieuwe look & feel, grotere ambities

E-nolis B.V. lanceert vandaag haar nieuwe identiteit! Op alle vlakken zijn de merken E-nolis en Energy Navigator onder handen genomen en doorvertaald in een heldere en herkenbare nieuwe stijl. Met de nieuwe brand identity spreekt E-nolis in vormen uit waar het om draait: Energie-gezond vastgoed. Slimmer, sneller, grondiger.

Turbulente startup
Na een intensieve periode van concept-ontwikkeling en planning zag begin 2017 E-nolis B.V. het daglicht. Een mijlpaal voor het team en een verrassing voor de markt. Want wie had gedacht dat een diepgaande analyse van de energieprestaties van een kantoorgebouw zonder inspecties, tegen lage kosten en ook nog eens razendsnel mogelijk zou zijn? Al snel melden zich de eerste innovatieve gebruikers en volgden de eerste concrete en meteen substantiële besparingen op de energierekening. Natuurlijk hoort bij een startjaar de nodige turbulentie: De Energy Navigator onderging een eindeloos aantal updates, upgrades en uitbreidingen. De relaties van het eerste uur loodsten ons er onbaatzuchtig en met waardevolle feedback doorheen. Wij zijn jullie dankbaar!

Meer en meer positieve energie
Het jaar 2018 markeerde de omslag van start-up naar scale-up. De software werd geschikt gemaakt voor het verwerken van meer gebouwen, niet alleen kantoren, maar ook zorg- en onderwijsgebouwen. Met de de introductie van Energy Performance Management ging een lang-gekoesterde wens in vervulling: eindelijk werd het mogelijk om energieprestaties en -prestatiecontracten objectief en eenduidig te managen. Het team werd flink uitgebreid met een zwaar accent op energie en datascience. In de herfst volgde de verhuizing naar het Microlab, een broeinest van creatieve makers, midden op het voormalige Philips terrein Strijp S. Allemaal energie-gevende ontwikkelingen. Maar nog belangrijker: Meer en meer gebouwen werden verduurzaamd (mede) dankzij de Energy Navigator.

Energie-gezond vastgoed
Met de nieuwe merk-identiteit onderstreept E-nolis in 2019 haar belofte: Energie-gezond vastgoed. De vormentaal ademt energie en gebouwen: Energie komt terug in de milde kleuren passend bij bewust en beperkt gebruik van (duurzame) energie. De vormen representeren in alles waar het om gaat: uw gebouw(en), van binnen en van buiten energie-gezond. Wij zijn er van overtuigd dat de sleutel naar energie-gezond vastgoed ligt in slim gebruik van data. De data heeft u al, de intelligentie vindt u bij E-nolis.

Grotere ambities
De weg naar een duurzame wereld is nog lang, zoveel is duidelijk. Toch zien wij zeer positieve ontwikkelingen bij onze relaties: energie-gezond vastgoed kan wél! De ambities van onze relaties nemen toe en verduurzaming wordt niet alleen beter mogelijk, het wordt langzaam maar zeker de norm. Wij zijn er trots op dat onze software elke dag de vaak cruciale inzichten mag leveren die nodig zijn om de omslag te maken. Meer weten? Neem een kijkje op onze nieuwe website, of laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Contact